Online skrab – Spil mere end 100 skrabespil hos Mega Scratch

Det helt nye på nettet er online skrab, og jeg har været med næsten helt fra starten af.  Jeg spiller for det meste inde på Mega Scratch, som både er dejlig brugervenlig og derudover på dansk.

Siden det er på mit modersmål og brugervenligt var det super nemt at komme i gang med, og jeg gjorde store øjne, da jeg opdagede at der rent faktisk er over 100 forskellige måder at spille online skrab hos Mega Scratch.

Det tog mig en rum tid at komme igennem at deres spil, og da jeg endelige gjorde var der jo kommet en masse til. Så hos Mega Scratch keder mig sig i hvert fald ikke grundet deres store mængde forskellige slags skrabespil.

Jeg synes dog, at jeg har fået et meget godt indblik i deres spil, og kan nu vælge lige det spil, at jeg har allermest lyst til, og maksimere min morskab. Det bliver altså sjovere og sjovere for mig at spille inde på Mega Scratch, og I kan tro, at jeg skal spille online skrab, når jeg engang kommer hjem i aften. Jeg kan næsten ikke vente – det skal nok blive sjovt, og jeg kan mærke at jeg har heldet med mig i dag. Jeg håber jeg vinder den helt store jackpot.

 

Leave a comment

Your comment