Mega Scratch – Jeg har i sinde at prøve alle deres mange spil

Har I nogensinde prøvet at spille inde på Mega Scratch? Jeg havde ikke før sidste lørdag, og I kan tro, at jeg blev positivt overrasket.

Ikke nok med at det føles langt billigere end normale skrabelodder, deres udvalg af spil er helt gigantisk, og det skulle ikke undre mig at der er flere end 100. Jeg stoppede i hvert fald med at tælle, efter jeg var nået 60, og på det tidspunkt virkede det som om, at jeg var nået ca. halvvejs af alle de mange spil, som der er at finde inde på Mega Scratch.

Nu er det et lidt storstilet projekt men jeg har sat mig for at prøve samtlige. Jeg er dog lidt i tvivl om hvor hårdt at jeg skal køre på. Jeg har i hvert fald regnet ud, at hvis jeg prøver 2 nye spil om ugen vil det tage ca. et år at komme igennem dem alle, og lur mig om der ikke løbende bliver tilføjet nye spil. Så det ender måske med at tage halvandet år.

Måske skulle jeg bare hver weekend prøve at pløje mig igennem en 10 stykker, så burde jeg være igennem dem alle efter ca. 3 måneder. Alt andet lige synes jeg det lyder som et sjovt projekt.

 

Leave a comment

Your comment